zaterdag 1 april 2017

27 maart tot en met 31 maart 2017

Beste (groot)ouder, juf en meester


Deze week was het een hele drukke maar leuke week! Op maandagavond hebben we buiten gespeeld en zelf buiten gepicknickt. Amaai dat was leuk!
Dinsdagavond deden we een kleine modeshow in pyjama. Woensdagnamiddag gingen Amber en Celine met de Baanbrekers en de Madammen  fietsen. Helemaal naar Gavere en (gelukkig ook) terug.
Met de overige VlindersGummiberen en enkele Madammen hebben we karaoke gezongen en appeltaart gemaakt om er 's avonds met iedereen van te smullen tijdens de avondfilm. De taart was heerlijk. Dikke duim aan alle Vlinders!!! 

Amaai iedereen was dus moe donderdagavond. Het was een heel rustige avond met gezellig samen lezen in een sprookjesboek. 

Het was een topweek voor onze Madammen. Er was veel zon en plezier deze week en dit zorgde voor leuke taferelen. We aten gezellig buiten en op woensdag maakten we een flinke fietstocht richting het speelplein van Gavere. Het was een uitdaging voor velen en iedereen kon achteraf heel fier zijn op zichzelf. Bedankt aan de Baanbrekers en enkele Vlinders en Gummiberen voor het toffe gezelschap.Sommige Madammen kozen op woensdagnamiddag voor een karaokenamiddag en hadden ook dolle pret. Op woensdagavond keken we met heel het internaat naar" Oesje" en kropen daarna moe maar voldaan in ons bed.                    

 Prettige Paasvakantie!


Wouter, Hilde, Marleen & Malou

modeshow met Amber...

... & Sylvie
Keukenprinses!






KARAOKE!




Gezellig buiten eten in de zon op maandagavond...

Ja hoor: onze Madammen hadden er zin in deze week.

Sportiviteit op maandag
Een sportieve delegatie van internaat Craeneveld staat woensdagnamiddag klaar voor vertrek...




Twee meisjes op het strand... 



De lente hangt in de lucht... 
Allebei met de voeten van de grond!






De wereld op zijn kop...



op de terugweg bij een stevige tegenwind...
... maar we laten ons niet kennen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten